Поїзні для тих хто не встиг замовити – питання вирішується, додаткова інформація буде розміщена на ресурсах.

Листи-запрошення будуть розсилатись на наступному тижні – 14-18 серпня (якщо Ви невірно вказали адресу на конверті, або у Вас конверт був без марки, або марка менше 4 грн – листа не чекайте).

У гуртожитки студентів 1го курсу селять на вільні місця закріплені за факультетами. (гуртожитки https://studprofkom.kpi.ua/old/old/gurtojitok). Виняток – для рідних: у такому випадку потрібно написати заяву на ім”я голови з поселення (декан факультету), куди плануєте переселятись, підписати у свого голови, потім у іншого голови, потім у директора студмістечка і отримати новий ордер на поселення. Заява у довільній формі з вказанням причини надання іншого місця для проживання. (підтверджуючі документи).

ПОСЕЛЕННЯ – ВИКЛЮЧНО з 28 СЕРПНЯ 2017 року. Студентам 1го курсу бажано їхати за датами, які вказано у виклику. Якщо всі першокурсники приїдуть 28 серпня – ви просто будете всі стояти у величезних чергах і не встигнете поселитись.

Перепустки для старшого курсу будуть розблоковано – 24 серпня, але адміністрація не буде працювати у вихідні дні, отже. якщо у Вас немає ключів/перепустки – до гуртожитку Ви не потрапите.

Якщо студент бажає поселитися раніше, то він має прибути до гуртожитку до 23.08.2017р., написати заяву на поселення, сплатити за проживання і тоді перепустка буде розблокована з дати поселення.

Кімнати розподіляють заздалегідь, і вони вже вказані у ордері. Вибрати собі місце – не можна.

Гуртожитки коридорного типу – 1.3.4.6.7.8.9.11 (1й поверх).12.13.14, всі інші – блочного. https://studprofkom.kpi.ua/old/old/gurtojitok

Положення про оплату тут https://studprofkom.kpi.ua/old/old/oplata2017 Оплата за гуртожиток – з моменту перебування у гуртожитку. Стосовно субсидій – інформація буде пізніше, але оформити раніше її ніж ви заселитесь – неможливо.

Для 1го курсу з собою брати потрібно те, що Вам необхідно для життя. Але спершу дізнайтесь, що вже є у кімнаті (рішення приймате всіма жителями кімнати, щоб не вийшло по 4 холодильника).

Стипендія для 1 та 5го курсів – рейтинги будуть після 10 вересня. нарахування відбувається за тими самими критеріями. що і всім іншим, єдине – дивляться на бали вступу. https://studprofkom.kpi.ua/old/old/292

Сімейні студенти – інформація тут https://studprofkom.kpi.ua/old/old/family

Сторонні студенти (не КПІ) – гуртожитки КПІ, лише для студентів КПІ

Вам також має сподобатись...